Jelikož mikrovlny v mikrovlnce jsou střídavé, takže prouděním těchto vln skrz molekulu živiny (vitamín, bílkovina atd.) způsobí několika násobné obrácení polarity molekuly živiny, což má za následek přetváření molekuly živiny na nepřirozené pro organismus neužitečné, škodlivé těleso. Aminokyseliny vykazují izometrické změny (změna morfologického tvaru) a jsou následkem mikro vln transformována pro organismus do jedovatých forem. Pro příklad po užití jídla z mikrovlnky se v krvi hodnota hemoglobinu (látka pomáhající dopravovat kyslík do tkání) poklesne a stoupne hladina bílých krvinek a cholesterolu.
Výstřižky z německého časopisu RAUM und ZEIT, r.1992. Existuje švýcarská klinická studie od Dr. Hans Ulrich Hertel.
Nevýhody užívání mikrovlnek:
- snížení výživné hodnoty potravy o 60 až 90 procent
- má rakovinotvorné účinky
- jídlo po úpravě je silně karcinogení
Žádné komentáře:
Okomentovat